Feb 10, 2018, 11:59 PM

*********** 

  Poetry
290 1 1

Когато думите не стигат,
нашите души  умират
сами на края на света.

 

...и кръста си сами ще носят,
от своят господ прошка просят
в търсене на път към вечността.

 

Назад към мястото, където,
ще тъне в болка там сърцето,
издигам своя култ във самота.

 

И в нейна памет камък вая
да помня вечно как  накрая
остави ме сред гнилоч да лежа
 

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??