Да бях ти казала какво ти мисля...
А не да се преструвам на светица.
И нямаше тъй бързо да ми писне
от ролята на щипната девица.
Да бях захвърлила проклетата мотика,
с която прекопавах боба в двора
и с теб да пробвах в близката тръстика
как трета чакра в мен ще се отвори.
Да бях си сложила във пазвата трендафил...
та белким някой сети се да помирише.
'Ма ТПЗ*-то от глава си пати!
Наместо практика - тя седнала да пише!?
*ТПЗ - Тъпа Патка Заспала ;)
© Мая Попова All rights reserved.