Nov 23, 2019, 7:54 AM

Да е честита! 

  Poetry » Аcrostis
1758 2 10

Честита да е Новата година!
Една добра година нека да е тя –
Със много плодове и мед в градина,
Творческа, успешна, пълна с красота!
Изобилна, щедра, плодотворна,
Тя нека носи мир по цялата Земя,
Ароматна, пъстра, като птичка волна,

Нека пълни с радост нашите сърца!
Обкичена с цветя и със надежди,
Вдъхваща във нас и вяра, и любов,
Ангел бял във слънчеви одежди,

Годино нова, дари ни благослов!
Озарявай, обновявай, вдъхновявай,
Доброто в нас подхранвай – да расте
И в добро ти всичко претворявай,
Нека всичко хубаво да възрасте,
А душата да се веселѝ като дете!

© Ангелина Михайлова All rights reserved.

Произведението е включено в:

The work is a contestant:

Коледно наричане »

21 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??