Mar 28, 2018, 3:30 AM

Да любиш е... 

  Poetry » Love, Other
1947 14 11

Тишината в мен тихо се разпада,
щом ръката ти към моята посяга.
И взираш се в очите ми крещящи,
в миг поникват чувствата растящи.

Обичам да те гледам и познай,
награда е, че си до мен, но знай...
Душата ми в настроения се вълнува,
почакай миг, докато започне да рисува.

Събудя ли се, ще даря ти стих, абзац,
да любиш е емоция, чувство, благодат!
Прекрача ли граница, залитна
край...
Насочи ме в правотата и сърцето си ми дай!

 

 

 

27.03.2018

 

© А.Д. All rights reserved.

Това е просто опит. Но провокиран от многобройните творци, вдъхновяващи ме всеки ден тук. Искам открито да благодаря за хилядите емоции, които предизвиквате у мен! За отделеното време, в което сте почели. И за това, че продължавате да следите този ред, благодаря Ви!
Понякога думите са излишни, но изпитвам желанието да Ви ги споделя в този момент, на това място и да Ви уверя, че в очите ми винаги се изписва емоция на благодарност!

Благодаря!

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??