Mar 12, 2011, 11:30 AM

Да ме приеме 

  Poetry » Love
491 0 1

 

 

       Не ми е нужно само да ме съжаляват,

       а просто някой истински да ме обича.

       Това за мен е ценно

       и си заслужава

       и моето сърце към него се затича.

 

       Да ме приеме, не от снимката на бала -

       ефирна, нежна, лъчезарна и красива.

       А днешна -

       попрегърбена и остаряла -

       това сега ми трябва, за да съм щастлива.

 

       Крила тогаз като орлица ще разгърна

       към върхове, от никого непокорени.

       И свойта обич закъсняла

       ще прегърна,

       със нежност, пазена с годините у мене.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей, Славке! Радвам се, че те открих в лабиринтите на сайта. Твоята поезия, както винаги, носи очарованието и красотата на младото ти, все още влюбено, нежно и жизнерадостно сърце. Поздравления!
Random works
: ??:??