Sep 20, 2008, 8:22 PM

Да се лъжеш 

  Poetry » Love
424 0 0

15.09.2008

 

 

„Всичко между нас беше катастрофа!”

Думите ти пак ми пуснаха отрова,

Мислех, че за теб вече съм готова,

но поехме пак в грешната посока...

 

Исках само теб – сън или прокоба,

вече те изпих – чашата отровна!

Сложно беше с теб – няма да повторя,

грешка от веднъж е толкова злокобна

 

Отрова ли си? Искам, дай ми още.

От твоята горчилка аз да изгоря!

Самотата на безлунните ми нощи,

да я превърнеш в спомени сега...

 

Но пак да ме разлюбиш с ветровете,

на късна есен с черните листа...

Да си ида като откъснато цвете,

щом падне над мене нощта...

 

Да ме убиеш със кинжала зимен

и тъгата върху плещите да падне.

Да ме чакаш пак – безименен,

и да се лъжеш, че не си ме мамил...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??