Jul 19, 2006, 4:52 PM

Да се любиш със ... цвете 

  Poetry
700 0 3



Аз влюбен съм в очите ти - и двете,
аз влюбен съм в ръцете ти - и двете,
аз влюбен съм в косата ти,
аз влюбен съм във теб
и нежно шепна името ти - ЦВЕТЕ,
   ЦВЕТЕ,
       ЦВЕТЕ.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??