Feb 15, 2009, 9:54 PM

Да се напием 

  Poetry » Love
776 0 16




Искаш ли да пием тази нощ… до съмване,

да загорчи в устата ни разлятата текила?

Какво пък, вън студено е и адски тъмно

и нощта пред нас проблясъци разстила.


Нека вдигнем първи тост за болката.

(Времето разделно е, а ни събира.)

Пиеш ли? Горчи… Ах само, колко…

но всъщност не е болка за умиране.


Наливаш ли? Аз пия… даже много…

Простила съм ти всички прегрешения.

След теб се преродих. Излъгах те… отново,

не съм и нямам сила, нямам и решение,


след тебе се намразих до отричане,

но нека не говорим за отминали неща.

Ще вдигна тост сега за нас. Обичам те!

Май доста се отпуснах… Наздраве за това!

 



 


 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??