Sep 3, 2016, 5:24 PM

Да се видим в пет 

  Poetry
483 0 3

Здравей, да се видим някъде в пет.

Нека бъде  в края на кея.

На пейката с номер двадесет и пет.

Знаеш ли, наблизо живея.

 

Прозорецът гледа към морския бряг.

Ще те позная дори сред морето от хора.

Не се притеснявай. Всичко ще бъде наред.

Знаеш, че пак със сърце ти говоря.

 

Шоколад и кафе ще взема с мене.

Картичка със Амур и стрела.

И розата, и апарата ще взема.

Не закъснявай. Навреме ела.

 

Снимки за спомен-за мен и за теб,

ще направя от  първата среща.

След време, след година, след две-

с  усмивка затова ще се  сещаме.

 

Здравей, нека се видим във пет.

Моля те. Замълчи. Не ми отговаряй.

Ще бъда там, ще чакам единствено теб.

Вратата  за среща недей я  затваряй.

 

 

Остави я отворена точно за мен.

Като пъзел всичко днес се  нарежда.

Не искам да знам, че това е мираж.

Да се видим в пет. Дай ми зрънце надежда.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??