Apr 23, 2007, 8:48 AM

Да спра ли? 

  Poetry
770 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Повярвай ми няма място за страх.
Всичко в мен чака напълно да ми се довериш.
Усети страстния екстаз.
Тази вечер всички скорости ще превишиш.

Ела и не се страхувай. Ще бъдеш в безопасност,
когато напълно се довериш и се отпуснеш.
Не разбра ли, че аз съм твоята страстност?
Ела към жарта да се впуснеш.

Ще те оставя до лудост. Когато тлееш ще избухнеш.
Ще те оставя долу и ще те възкача към небосклона.
Гласа си в тишината ще чуеш.
Ще усетиш от моята отрова.

Повярвай ми ще съм там, когато ти трябвам.
Усещаш ли ме вече? Усещаш ли как крещиш да не спирам?
Ще те дразня и страстта ти бавно ще разгарям.
Като струна в ръцете ти ще се извивам.

Никога не се чуди защо те взимам!
Аз ще те оставя да се потапяш.
Ще те оставя, а после пак ще те имам.
Ще усещам как в ръцете ми се разтапяш.

Остави ме да те разкъсвам и да те вцепеня.
Ще те разтрепервам и ще те владея.
От ледът ще те изцеря,
целият ще те завладея.

До теб съм и вече чувстваш топлият ми дъх как те разтапя.
До теб съм, ти трепериш.
Всичко се потапя...
...сега ще ме усетиш.

Очите ми те гледат и те изгарят. Колко само ти харесва.
Дарявам ти една усмивка кипяща, дяволска.
Пространството за теб изчезва,
ти искаш просто да продължавам да те изгарям.

Впивам устните си в теб и те разлюлявам.
Целият гориш в плам.
Целувам те и всичко в теб обладавам.
Забравяш що е срам.

Гориш в ръцете ми и ме молиш да не спирам.
Притискаш ме към теб и почваш и мен да изгаряш.
Капките пот от влажното ти тяло отпивам.
От себе си не можеш да избягаш.

Устните се бият и се хапят страстно.
Те не спират да подлудяват, те не спират да те разтреперват.
Всичко на лудост е подвластно.
Ръцете ми по тялото ти трепнат.

Искаш още от мен, искаш да ме изпиеш.
Искаш ли да не спирам?
Искаш ли в косите ми да се скриеш?
Искаш ли да продължа да те отпивам?

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??