May 2, 2012, 10:05 AM

Да те пресъздам 

  Poetry » Love
1340 0 5

 

Да те пресъздам във песен,

кратка, пееща за любовта.

Да те сравня със тъжна есен,

посипана с пътеки от листа.

 

Да те пресъздам като звезда,

над някой сив прозорец тя да грее.

Като тежка, черна самота,

свещ в душата ми да тлее.

 

Да те пресъздам във стих незнаен,

ти да си плах, дори тъгуващ.

Да те пресъздам във миг нетраен,

за чувства някак си жадуващ.

 

Ще те пресъздам на срички и слова,

песен, стих ще бъдеш ти.

Като вечна обич ще те озаглавя

и ще те нарека ,,Споделените мечти''!

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??