Заспали чувства не ми втълпявай...
Не искай да ти простя.
Найвник бях, о Боже...
но вече за теб умрях.Т ишина.
Не се опитвай и, моля те,
в съня ми не се взирай.
Не идвай, даже само за това
да ме помолиш да се върна.
Таз рана нивга няма да зарасне,
когато разбрах, че живея във лъжа.
Звездите, същите от миналото,
ме предадоха, не искам да виня и теб.
Не ме будѝ когато съм събуден...
На хората лъжата не доказвай!
Сърцето вече не кърви...
И иска то да те забрави.
© Ангел All rights reserved.