Sep 15, 2009, 11:22 AM

Да знаеш, моме, да знаеш 

  Poetry » Love
867 0 12

Да знаеш, моме, да знаеш

какво е жалба по младост,

на порти би ме чакала,

от коня би ме помела,

в ръце би ми паднала,

в одая би ме повела,

би ми постлала постеля,

до мене би си легнала,

да си разпуснеш косите,

да си зажумят звездите...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??