Mar 20, 2006, 7:23 PM  

ДАЙ МИ МЪНИЧКО ЛЮБОВ! 

  Poetry
1738 0 10

 

 

ДАЙ  МИ  МЪНИЧКО ЛЮБОВ!

 

 

 

Една сълза сега се стича!

Утопията на света събрала.

Една... със форма на кокиче,

потекла търсеща безкрая.

 

Нещастна и кристално чиста,

бистра като изворна вода,

сълза от обич и от мъка свише,

потекла по небръсната брада.

 

Посегнах да я избърша,

и заревах като дете!

Така ли бърше се душата?

Оставих я да си тече.

 

След нея тръгна друга,

послeдвана от пак една...

Със ръце похлупих си главата...

нe съм МЪЖ сeга - СEГА рeва!

 

Като четеш, защо така ме гледаш?

Не разбра ли–НЕ искам да съм САМ сега!

Един живот, а много мъка - ако можеш...

дай ми мъничко ЛЮБОВ!

 

 

 

.   .   .

Ivaylo Atanassov

20.03.2006  (3.45 h)

Senftenberg - Germany

© Ивайло Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??