Aug 5, 2008, 7:40 AM

Далече от очите, не и от сърцето 

  Poetry » Love
877 0 8
Бягам, но никъде не стигам,
дишам, а нищо не чувствам,
сълзите с грим прикривам,
но болката пак аз вкусвам.

Часовникът бързо прескача,
все едно нещо го гони,
бърза и дори не изчака
сърцето сълза за теб да отрони.

Дните без тебе са тежки,
но някак си все пак живея
не простих дори моите грешки,
но ти си добре - нали си с нея.

На хиляди киометри съм от тебе
забравих даже цвета ти на очите,
но пак да се върне нашето време
се моля всяка нощ на звездите.

Далече от очите ми остана,
някъде далече зад гърба ми,
но мислълта за теб пари като рана
и разкъсва бавно пак плътта ми.

Разбрах едно - колкото и да отричам,
независмимо къде съм аз и ти къде,
аз винаги само тебе ще обичам,
далеч си от очите, но не и от моето сърце.


© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??