Oct 6, 2018, 11:18 PM

Далечното 

  Poetry » Phylosophy
805 3 16

Далечното е чуждо разстояние,

което прави в Космоса пътека.

Сърцето го измерва с обещания,

а разумът – с мечтите на човека.

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??