Тайната на моя живот е,
че обичам именно тебе.
Най-вкусен е забраненият плод...
Това е истина от край време.
Грехът в моя живот е,
че те допуснах безкрайно близко...
А щом човекът до мен е простил,
дали Бог ще ми даде прошка?
© Анна Дюлгерова All rights reserved.