Nov 4, 2018, 12:23 PM

Дали ми трябва Годо? 

  Poetry
389 4 1

Да ти изпратя "някога" съобщение?
Ти да не се шегуваш?
Та нали ти изпратих вчера?
Или ми казваш: "Не си струва"?

 

При това беше съвсем конкретно.
Питах те: "Ще дойдеш ли на 13-ти?"
Да беше ми отговорил честно.
Но ти по традиция си затрайваш.

 

Предпочитам открити карти.
На стриптийз покера не съм фенка.
Това, че си пишем в стихове,
не значи, че не съм конкретна.

 

Имам опит с литературни сайтове
и стихопишещи ухажори.
Така че не ми пробутвай не-факти,
за да не се налага да спорим.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??