Jan 14, 2021, 11:13 PM

Дар 

  Poetry
454 0 3

Подпирах с длани

Натисках с пети

В шепи стисках

държах

Като ствол вкоренен пред резачи с триони

Чаках

да се изтъпят остриетата

да забият бургиите,

да ръждясат ножовките

чаках

Какво?

Мислех, че знам

изкорениха ме - освободиха ме

© Зоя Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??