Jun 13, 2018, 10:32 PM

Делфините 

  Poetry » Landscape, Other
343 0 3

Делфините с очите си засмени,

проправят своя път към хоризонта.

Обяздили вълните несломени,

завръщат се с осанката си горда.

 

Делфините не вярват на заблуди

и с танц ни срещат, изигран без грешка.

Нептун безкрайно много се потруди,

създаде ги с душа – досущ човешка.

 

Делфините изпълват ни с надежда,

обгръщаща със топлина сърцата.

Безбрежното море в тях се оглежда –

родени, за да следват свободата!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??