Nov 1, 2023, 12:01 PM

Ден на народните будители 

  Poetry
116 0 0

Ден на народните будители 

За да ни има тук сега, 
за да ни знат по света, 
за да сме дали много,
не само букви и слово, 

 

на будителите народни днес  
да благодарим със любов и чест!
Революционери, духовници, поети, 
дълбок поклон и ароматна китка цвете! 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??