Dec 16, 2006, 9:04 PM

Ден от живота. 

  Poetry
797 0 3
Ден от живота !


Като море необятно простира се живота ми
и храни със веслата си покоите
пространствата, планетите, безброите..
През всички тях мирът ми покажете.
Надигната вълната взема сила
и с удар се разбива в бреговете..
Отеква и бученето, стихията
разлива се , утихва и умира...

Като вълна и аз ще си отида,
макар да искам bulars да го има..
Но всеки има своята Голгота..
Настъпва утро. Ден e,  от живота !

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??