Jul 16, 2015, 6:22 PM

Денят на един служител 

  Poetry
337 0 0

 

ДЕНЯТ НА ЕДИН СЛУЖИТЕЛ

 

... кафенце сутрин
и после пек
и пот и зор
във срамен век.

На обед дрямка
във офис тих,
свалих презрамка,
зърна любих.

Следобед жарък,
задачи сто
и за подарък
пишман листо.

Но ето, вече
че става пет.
И тази вечер
ще съм поет...

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??