на Д.
изпитвам болка
късно вечерта
и сутрин като няма ден след нея
и ден след който няма вечер
във която тебе да открия
и навън града е сив и чер
изпитвам болка
понякога от нищото
облечено във стари дрехи
и лежа сама
под нечии чужди стрехи
и плача
и звездите
те са толкова красиви
ей ти, от мен не се страхувай
и макар че сетивата ми са сиви
ела из сънищата ми пътувай
че света е страшен щом съм будна
без теб вселена цяла е безлюдна
и дори да ти се сторят тъжни тези светове
нарисувай в мене всички пъстри цветове,
че как боли ме щом го видя
с тъжния му поглед остъклен
10 меча вътрешностите ми раздират
и предпочитам вместо него да съм в плен
ще взема болката му
и ще си ида
за мене чест ще бъде при това
той е красив
а аз съм сива
и във него вечно искам да горя
© Венера All rights reserved.