Apr 10, 2021, 11:31 PM

Детронацията 

  Poetry » Humour, Civilian, Epigrams
645 0 0

Следизборната статистика и класация

прозвуча, равнозначна за БСП на капитулация

и присъда съдебна.

Че безмълвният Слави

като хищник издебна

гръмко-устатата Нинова и

детронира Соцпартията ѝ

от Второто място.

 

А нея, самата, изтика

и тотално запрати

чак до финала на

Политиката.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??