May 6, 2013, 12:39 PM

Детство 

  Poetry » Other
709 0 6

Назад във времето се върнах.

Ухаещо на липи и на смокини!

И чувам гласа си детски

и босите си тупкащи крачета.

И виждам слънчеви лъчи,

през листата на дърветата.

И люлеят се ярки звездите

над моето детско море.

Ах, как искам времето назад

да върна!

И в моят безметежен детски свят,

отново да потъна!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??