Apr 30, 2009, 8:14 PM

Дивен миг 

  Poetry » Love
733 0 6

Очите ти са лунна светлина

и къпя се в игривото сияние,

усмивката ти - приливна вълна,

изпраща ми омайващо послание.


 

Каква бе тази власт над мен,

успя да влезеш във сърцето,

попаднах без да искам в плен

в света, от двама ни изплетен.


 

И все се връщам в оня дивен миг,

когато с теб душите си събрахме,

написахме един вълшебен стих

и зрънцето на любовта посяхме.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??