Jun 26, 2020, 10:05 AM

Днес 

  Poetry
495 1 0

Хората стоят в таксита,
а градчето се прозява
и небето – сеньорита –
хубав ден ни пожелава.

 

Вятър свири и ухае
на баири и прохлада.
Всяка диря пак чертае
лека и ефирна сряда.

 

Ние нека да сме здрави,
смели, свежи и добри.
Сякаш друго ни остава
в тези изморени дни...

 

Всяка сряда е подарък.
Ведро ти го приеми.
Всеки ден е скъп и ярък.
Днес живееш го, нали?

 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??