Dec 9, 2013, 11:39 AM

днес 

  Poetry » Other
454 0 6


днес

е слънчево и студено
още мирише на радост кафето
а чии ли къдрици с нещо уплашиха
стадото облаци дето пасяха в небето
гледам
как бавничко сляга се прахоляка
над завоя зад който се скриха
и се смея
на кучешкото носленце
на времето -
души следите и маха с опашка
вирнало любопитно ушите си

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??