Oct 16, 2007, 10:54 AM

Днес сърцето ми владее мислите 

  Poetry
531 0 11
Приказните пътища в душата ми,
омагьосват за пореден път мислите.
Искрицата любов в сърцето ми
подпалва всяка част от тялото.

Хубави са мислите, признавам си.
Шоколадово е всичко в душата.
Светло и свежо е навсякъде.
Имам даже бонбонен вкус в устата.

Любов като на кино сполетя ме.
Дано ефектът дълго трае.
Разума изпратих надалече.
Днес сърцето ми владее мислите.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??