Dec 28, 2023, 4:01 PM

До камината 

  Poetry » Love
209 5 14

Зима е. Вятърът безмилостно навън фучи.

А ние влюбени и сгушени сме до камина.

Червено вино, смях, любов, искри,

всичко между нас е тъй красиво.

 

Питаш за живота ми преди.

Как да помня? Всичко с теб започна!

Каква била съм и кой ме нарани?

Не искам и да знам, щом твоята ръка докосвам!

 

Усмивката ти топли моят свят.

Целувка подпечатва често любовта ни.

Обещавам с нежност да те правя най-богат,

и ако сам си, споменът за мен да пàри!

 

Обещания пред огъня не ми шепти!

Искам в прегръдката ти да си помечтая.

Всяка зимна нощ пред камината да бъдем аз и ти,

в теб съдбата моя със сърцето си успях да разпозная!

 

28.12.2023 Ким Джаксън

© Боряна Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??