May 24, 2018, 10:17 AM  

До смърт се уморих от кал и прах.... 

  Poetry » Other
2330 13 50

Съдбата ми ме води за носа.
Ехидно все за мнение ме пита,
пътеките не са, което са,
в тревите и цветята – тръни скрити.

 

Животът уж предлага ми сладкиш,
Усмихнато, а с дяволи в очите.
И в опаковката му шарена – я виж,
отрова бързодействаща е скрита.

 

Къде отивам тъй и не разбрах.
И вятъра и облаците питам.
До смърт се уморих от кал и прах.
И затова със бурята отлитам.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

The work is a contestant:

Накъде вървиш, човеко? »

1 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??