Доброто казват се наказва,
всуе е всяка добрина,
но нека да е мойта казън
и нека с него си умра.
Да си добър е днес порок,
дори наивен,смешен ставаш,
но нека то ми е порока
и нека клоунът да съм аз.
Да си добър е вече трудно,
но няма лесно във живота.
Доброто често се наказва,
но аз оставам неговият дом.
© Хари Спасов All rights reserved.