Dec 8, 2009, 5:05 PM

Добър вечер, чичко Паричко 

  Poetry » Other
641 0 8

Добър вечер, чичко Паричко,

нещо не си на кеф,

аз мога ти кажа ‘сичко,

дай ми някой лев.

 

Жена ти, чичко, е много лоша,

не вижда, че си добър,

аз мога да ти играя боса

и друго за твой хатър.

 

Аз съм хубава и млада,

жена ти е стар сатър,

виждам, че сърце ти страда,

бая си е туй кахър.

 

Айде, чичко, ще те обичкам,

черпи една боза,

че вкъщи имам три дечица,

гледам ги сам сама.

 

Мъж в затвора втора година,

открадна заради нас,

айде бе, чичко, червеното мина,

недей да даваш газ...

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??