Jul 26, 2006, 3:06 PM

Добър вечер...Лека нощ 

  Poetry
1104 0 2
Добър вечер блуждаеща искрица,
ти идваш да ме стоплиш, но уви...
Мъката обгърнала е мойта мъничка душица,
в която болката не спира да вали.

Искам да ти кажа остани,
но правилно ли е не зная.
Искам да ти кажа: замини,
но после знам ще се разкая.

Обичах силно, искрено, до болка,
обичах, ала той не ме разбра.
Затуй, щастие, върви си,
аз искам да съм с мъката сама.

Ти, радост, за мен си непозната,
ти караш ме да чувствам несигурност и страх.
Остави ме, моля те, с тъгата,
поне тя ми е до болка позната...

© Събина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??