Jul 3, 2008, 9:29 AM

Докосване 

  Poetry » Love
788 0 11
 

Докосване  

 

 

Докосвах те с очи.

Със  дъх  те галех.

И къпех те на сън 

в тревата росна.

Не знам дали разбра

защо го правех.

Защо с ръце

въобще не те докосвах.

 

Ти сигурно си чакала

прегръдка.

Най-малкото,

поне да те погаля.

А аз те пиех.

Пиех те на глътки.

И те жадувах.

Силно. До провала.

 

Докосвах с  мисълта  си 

твойте устни.

Гърдите ти,

бедрата ти докосвах.

Умирах.

И се раждах.

И те вкусвах.

Богат на обич -

още обич просех.

 

И днес все още

сянката ти гоня.

Приел я като част

от твойто тяло.

Умира  в мен

докоснатият спомен.

Но жаждата за допир -

тя  остава.

 

 

 

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??