Dec 9, 2008, 6:31 PM

Докосване 

  Poetry » Love
796 0 1

ДОКОСВАНЕ

Незнайно как

  докосна ми душата!

Незнайно как -

    със нежност, с финес!

 

Илъчваше потоци магнетизъм,

доверие внушаваше безкрай

и сила някаква - във слабостта!

 

Мой мили, кой си ти?

Познавам те от векове като че ли

и всичко мога да ти кажа!

 

За себе си ми разкажи,

за всички свои дни -

какво ни свърза и какво разделя?

Кой си ти?

 

Едно докосване, една любов,

една въздишка и една тревога?

Една тъга, една сълза...

за теб ще я пролея...

                                                            ако не те докосна!

© Снежана Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??