Aug 30, 2012, 12:17 PM

Дори и когато... 

  Poetry
599 0 12

Дори и когато се спънеш -

на Камъка благодари,

че в Пътя си се огледал

и после по-здраво си стъпил...

Дори и когато паднеш -

на Волята благодари,

че не си паднал по гръб

и можеш да се изправиш...

Дори и когато изгубиш -

на себе си благодари,

че е олекнал Товарът ти

и не си изгубил Вярата...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??