Не позволявам да умират звезди всеки път.
когато любовта си отива бездомна, гола и боса.
Когато вятър задуха и отмива сълзите дъждът,
точно тогава, бяла лястовица в пазвата нося.
Не трябва да остане Луната скрита зад облак.
Тя е романтика, тя е нежност за всяка любов.
И светът да се свива, умирайки в своята болка,
да се пита: Кому е нужен, този ненужен живот?
Не мога да спра сгромолясването на цяла Вселена.
Щом остане без слънце, звезди и дори без Луна.
Щом няма кой, към мен топли ръце да протегне,
дори и тогава, ще нося в сърцето си любовта.