Nov 28, 2009, 6:10 PM

Достатъчно ми бе 

  Poetry » Love
624 0 5

 

 

Две очи…

Аз помня, плаках,

а твоят поглед

в мене се разби.

По устните ти

водех се

във мрака

и най-накрая

те открих…

 

Открих те,

ала мимолетно –

достатъчно ми бе

да се родя,

достатъчно е даже,

че те срещнах

и за  миг

във тебе се разлях.

 

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??