Jul 17, 2009, 2:19 AM

Доверие 

  Poetry
1040 0 7

Една калинка
ми кацна в ръката.
Червено бръмбарче
на черни цветя.
Но реши май,
че с мене ще пати.
Крилца разпери
и отлетя.
Нищо лошо
не бих ѝ направил.
Тъкмо се
позарадвах дори.
Но калинката
имаше право.
И не рискува
да провери.
По човешки -
направо си тръгна.
И реши
да гостува на друг.

Ако утре
се срещнем на ъгъл,
ще ѝ кимна.

Но с мене - дотук.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??