Feb 2, 2021, 8:18 AM

Драма, в която сърцата се скитат 

  Poetry » Love
502 1 2

Всеки импулс ми напомня, че ти си
моето нежно кокиче от вчера.
Празните думи, момиче, спестѝ си!
Ти завладяваш любовните склери!

Сутрин, когато кафето горчи ми,
твоята мила усмивка ме буди,
твоето фино по женски „Любими!“
сякаш ме вдига над тъмни заблуди.

Зная, че чакаш по здрач да се върна
в стая, която лъчите изпраща.
Аз оживявам, когато те зърна!
Мигом очите Вселени обхващат!

Мракът напомня, че ние сме двама.
Дланите бавно в едно се преплитат.
Сякаш небето заснема голяма
драма, в която сърцата се скитат.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??