Aug 9, 2011, 12:10 PM

Дребен повод 

  Poetry
722 0 0

ДРЕБЕН ПОВОД

javascript:

С мама, вън по хладината,

седнали сме двете.

Мама рови с пръст в тревата,

къса синьо цвете.

 

Туй нарича се копривка -

мама обяснява.

Хвърлих семе, една свивка,

пръснах го тъдява,

 

а пък то на - взе, че цъфна -

радва му се мама.

...Тих ветрец от юг полъхна.

Като за реклама,

 

мигом цели ни облъхна

аромат вълшебен.

И направи ни щастливи,

този повод дребен.

 

 

 

 

 

© Юлияна Донева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??