Беше тъй лъчезарен...
Във очите слънца...светлина...
А сега е кошмарен...
И слънцата лежат в пепелта...
Поглед блед и невиждащ ,
От копнеж за живот – ни следа...
Поглед празен, без израз...
Само търсещ спринцовка...игла...
Безобидно изглеждаше –
А превърна се в бясна борба...
Ту живота повеждаше -
Ту притиснат бе той - от смъртта.
Бе достатъчно близо...
Тази дрога безмалко успя...
Ала изборът твой е
Да решиш : или ТИ или тя...
Избери да живееш ,
Искай сили от Бог и душа ,
Избери да изгреят
Пак в очите онези слънца...
ДНЕС !!! СЕГА !!!
26.06.2006
© Дидислава All rights reserved.