Jun 15, 2004, 4:22 PM

Друг си 

  Poetry
1515 0 4
Да ли те познавам!?
Очите са същите,
лицето и то,
висок си-такъв и те помня,
снажен,красив.
Коса черна...или беше руса-
това вече забравих.
Беше отдавна,
смътен е спомена.

Но не,не те познавам!
Другият беше чаровен,
другият беше гальовен,
другият бе романтичен,
бе симпатичен...
Той ме обичаше,
той знаеше как да ме има,
знаеше как да ме иска,
знаеше  и поемаше риска.

Ти си различен,
не си романтичен,
не си и гальовен
даже хич не си симпатичен.
Ти си лицета познато,
но душата е чужда.
Толкова злоба във нея,
толкова болка,
толкова завист...

Не,ти не си онзи,
който познавам.
Не си ...
Ти си друг,непознат си!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??