Nov 29, 2022, 11:39 PM

Другото Аз 

  Poetry » Other
200 2 4

Таня Г. Денева и Таня Мезева

 

Т. Д. Нуждая се от силното ти рамо,

от топлата приятелска ръка.

На теб се доверявам, знаеш само,

все тебе търси моята душа.

 

Т. М. Повярвай, ти си винаги до мене,

макар и в друга точка на света.

Душите ни са птици устремени,

копнеещи летеж и свобода.

 

Т. Д. Аз зная, затова при теб сърцето

все води ме със кръглата луна.

Когато се нуждая от утеха,

все търся тебе - сродната душа.

 

Т.М. Добре дошла си, всеки миг когато

усетиш радост, страх или тъга.

Съдбите ни, дори неосъзнато

преплетени са в днешното сега.

 

Т. Д. Преплетени в едно огромно цяло -

съвкупност от любов и светлина.

Отдаденост и обич изначална.

Обичам те, приятелко добра!

 

Т.М. И тази обич топла и сакрална,

ще оцелее в жега и във мраз.

Защото връзката ни е астрална.

Защото... ти си другото ми Аз.

 

29.11.2022 г.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??