Dec 2, 2011, 1:26 PM

Дръж ме 

  Poetry » Love
563 0 1

Дръж ме, когато се разпадам

и когато небето е мълчаливо, 

дръж ме, дръж ме, когато пропадам

и когато Господ е глух за молитви.

Дръж ме, пази ме, когато е тъмно

и розите са боядисани в черно.

Дръж ме, когато от болка изтръпвам

и всички врати се затварят пред мене...

Дръж ме, когато не спирам

да се преструвам, че съм добре,

когато сълзите си смело прикривам,

а дъждът в очите не иска да спре.

Дръж ме в порои от емоции и чувства

и в ураганите от самота,

на прилив и отлив заливат ме думи,

а аз искам само да помълча...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Дръж ме в порои от емоции и чувства

    и в ураганите от самота,

    на прилив и отлив заливат ме думи,

    а аз искам само да помълча..."

    Много ми хареса!

Random works
: ??:??