Jun 28, 2018, 11:42 PM

Дуел 

  Poetry » Other
177 1 6

Жесток дуел във мене се провежда,

сражават се пороците с честта.

И тази битка се до кръв довежда,

обгърната от яростна мъгла.

 

Бият се вътре „гладните хиени“,

обсебили душата като в плен.

Ех, страсти мои – гневни, несломени,

не искам вече с вас да съм сгоден!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??