Jul 6, 2022, 5:33 PM

Дух 

  Poetry » Other
321 4 9

Плътта разходи своя дух

из лабиринта на живота.

Духът бе луд и сляп, и глух.

По детски влюби се в съдбата.

 

Игра си с близостта.

Създаде разстояния.

Не всички извървя,

натрупвайки познания.

 

Едно обикна, друго - не.

Но с всичко под небето

свикна. Което беше...

Бе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??