Aug 6, 2009, 1:14 PM

Духай, вятърко-риск... 

  Poetry
696 0 16

Духай, вятърко-риск!

Събори

от високите клони

на мислите -

зрелите чувства...

 

И мечтата ми гладна

с тях

нахрани -

с най-красивите

и най-вкусните...

 

Духай, вятърко-риск!

Събери

облаците–съмнения...

Силно

ги сблъскай.

 

Нека Истината

завали

и жадната

вяра

да не пресъхва...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??